OM OSS

Innan Clipper fanns, var synen på te en helt annan. På den tiden, tänkte folk inte så mycket på vad som var inuti påsen. Te var te, och så var det med det. Man drack det ur kopp, ibland med mjölk och socker. Men, 1984 bestämde sig våra grundare Mike och Lorraine (två riktiga tefanatiker) för att förändra synen på te för alltid, genom att erbjuda fantastiskt gott te som producerats etiskt och naturligt.

Och så föddes Clipper. Vägledda av vårt mantra “Det är insidan som räknas”, lades ett starkt fokus på tepåsens innehåll. Resultatet? Ett sortiment av te som är smartare, djärvare och godare.

HÄR SER DU VÅRA GODA TEER

VITT TE

Organic White Tea

Organic White Tea with Raspberry

Organic White Tea with Vanilla

Organic White Tea with Orange

Organic White Tea with Peppermint


SNABBKAFFE

Super Special Organic Rich Roast Coffee

Super Special Organic Rich Roast Decaf Coffee

På gång just nu

image_1

Möt våra
teexperter

Vi tycker att varje kopp te ska vara något speciellt. Våra te-superhjältar Dan & James reser över hela världen och träffar de bästa teodlarna, för att kunna garantera att varje kopp Clipper-te är utsökt, naturlig och rättvist producerad.

LÄS MER HÄR

image_2

Naturligtvis oblekta tepåsar

Har du noterat att våra tepåsar är lite mörkare än många andras? Det är för att vi inte bleker dem. Vi gillar när både påse och innehåll är så naturligt som möjligt.

LÄS MER OM VÅRA TEPÅSAR HÄR

image_3

Känner du till
Fairtrade?

Clipper var det första tevarumärket i Storbritannien som fick bära Fairtradevarumärket.

Läs vår Fairtrade-berättelse

Återförsäljare

SUGEN PÅ EN KOPP CLIPPER-TE?

Produkterna finns att köpa hos ICA, Hemköp och andra välsorterade dagligvarubutiker, samt hos Apotek Hjärtat och i hälsofackhandeln.

image_4

SAKER VI ÄR STOLTA ÖVER

image_5